Gemakkelijk Chinees bestellen of sfeervol dineren in Berghem

Restaurant Golden Rose in Berghem

Bij restaurant Golden Rose in Berghem kunt u snel en gemakkelijk Chinees bestellen. Maar uiteraard heten wij u ook van harte welkom in ons gezellige restaurant voor een uitgebreide lunch of diner. Laat u verwennen door de authentieke smaken en geniet van een sfeervolle locatie en uitgebreid aanbod. Ons vriendelijke personeel heet u van harte welkom bij misschien wel het beste Chinees restaurant van de regio!

Authentieke smaak

De eigenaren van Golden Rose bezitten een grote kennis van de Chinese keuken. Niet alleen omdat zij daar hun oorsprong hebben, maar ook omdat zij met regelmaat terugkeren om bij te leren over de Chinese keuken. Door het gebruik van authentieke receptuur en natuurlijk het toevoegen van een snufje Westerse invloed, schotelen wij u de lekkerste Chinese gerechten voor.

Voor ieder wat wils

Onze uitgebreide menukaart biedt voor ieder wat wils. Van pikant tot mild, traditioneel tot Westers en van vlees tot vegetarisch. Voor de kleintjes serveren wij daarnaast aangepaste menu’s met frietjes en studenten kunnen rekenen op een aantrekkelijke korting. Ook kunt u ons inschakelen voor speciale feesten en partijen of voor de catering bij zakelijke gelegenheden. Chinees bestellen of dineren in de regio Berghem wordt daardoor wel heel aantrekkelijk!

Sfeer

Sfeer is uiterst belangrijk in de Chinese cultuur. Vandaar dat wij er dan ook alles aan doen om de kenmerkende Chinese sfeer terug te laten komen in ons restaurant. Met ons comfortabele meubilair, de traditionele inrichting en het gezellige sfeerlicht, voelt u zich helemaal op uw gemak. Zo proeft u nog beter de smaak van China!

Direct reserveren of Chinees bestellen in Berghem? Bel 0412-402880!

IMG345320